Drukvaten en compressoren

Drukvaten en compressoren

Voor een goed advies voor uw persluchtvraagstuk kan SOTEX u zeker van dienst zijn. De juiste compressor voor de juiste toepassing en tevens de daarbij horende persluchtbehandeling. Door onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende compressoren en luchtbehandeling voor onze stikstofgeneratoren kunnen wij ons inmiddels specialist noemen op dit gebied. SOTEX adviseert, levert en onderhoud elk merk professionele compressor, waarbij aangemerkt dat wij dealer zijn van Atlas Copco en Gentilin compressoren.

Sotex: uw specialist

Elke toepassing heeft zijn eigen specifieke kenmerken waardoor een uitgekiende persluchtbehandeling van groot belang is. Denk aan de juiste filters (stof, vocht, oliedamp), de juiste koel- of adsorptiedroger (vochtafscheiding) maar ook actiefkooladsorbers (vergaande oliedamp afvang). Uiteraard gecompleteerd met een olie-/waterafscheider. 

All-in

Daarnaast kan SOTEX desgewenst het leiding- en kanaalwerk verzorgen. Aangevuld met een ruim pakket aan persluchtinstrumentatie & appendages maken SOTEX een all-in leverancier.

Drukvaten

SBV

Sotex levert hoogwaardige stalen drukvaten (11 bar) in elke gewenste RAL kleur of thermisch verzinkt (combinatie van beide ook mogelijk).

Daarbij is levering van speciale modellen en/of afwijkende drukken, temperaturen op aanvraag mogelijk. Uiteraard voldoen de Sotex SBV drukvaten aan de Europese Richtlijnen voor Drukapparatuur (PED CE). Tevens kunnen wij op verzoek ASME drukvaten leveren voor de Amerikaanse en Canadese markt en/of met EAC keur voor de Russische markt.

Compressoren

Atlas Copco & Gentilin

SOTEX adviseert en levert elk merk compressor, waarbij aangemerkt dat onze specialiteit voornamelijk binnen de professionele toepassingen thuishoort en wij dealer zijn van Atlas Copco schroefcompressoren en Gentilin industriële zuigercompressoren.

Persluchtbehandeling

SAC Air Cleaner

SOTEX levert persluchtvaten en compressoren. Daarbij is de juiste behandeling van de perslucht een absolute noodzaak. Uiteraard worden persluchtsystemen voorzien van separaat meegeleverde koel- of membraandrogers, persluchtfilters, olie-/waterafscheiders maar SOTEX levert ook de complete SAC persluchtbehandeling units.

Groot voordeel is dat de complete persluchtbehandeling is opgenomen in een roestvaststalen kokerframe, daardoor eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten. Plug & Play.

Sotex: drukvaten en compressoren