Over
Sotex

Sinds de oprichting van Sotex in 2002 zijn wij voornamelijk actief in de industrie, utiliteit en tuinbouw. Hier produceren en leveren wij projectmatig conventionele expansiesystemen, stikstof expansiesystemen, waterfiltratie en -ontgassing, en overige toebehoren voor de verwarmings- en koelinstallaties. Onze klanten zijn installatiebedrijven, zowel nationaal als internationaal.

We zijn specialist op het gebied van stikstofgeneratoren, expansiesystemen, pompen, waterfiltratie- en persluchtsystemen. De stikstof die de door ons geproduceerde stikstofgeneratoren levert, kan door u voor allerlei doeleinden worden toegepast, zoals tankblanketing of bij productieprocessen.

Naast productie van eigen systemen, is Sotex exclusief vertegenwoordiger van fabrikant Flamco. Het uitgebreide pakket dat door deze combinatie is ontstaan, biedt voor elke situatie een oplossing, waar ook ter wereld!

Flamco

Het leveren van complete persluchtinstallaties is ook een belangrijke activiteit van ons dynamische bedrijf, en dat geldt ook voor onze waterfilterinstallaties en pompprogramma.

Sotex persluchtvaten en compressoren

Vanuit onze expertise met pompen toegepast op onze expansie- en waterfiltratiesystemen, adviseren en leveren wij ook Grundfos centrifugaalpompen.

Grundfos
Grundfos Pompen
Sotex: Noordbaan 890, Moordrecht, Holland
SOTEX Service & Support
Sotex: Noordbaan 890, Moordrecht, Holland

Stikstof-
generatoren

Expansie-
systemen

Vuilafscheiding
en pompen

Ontluchting, ontgassers en drukveiligheden

24/7 service & support

24/7 service & support

Bel nu 06 502 76 086
voor direct contact met
een technisch specialist.

Moordrecht, Holland

Moordrecht, Holland

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 08.00 – 17.00 uur

VCA* gecertificeerd

VCA* gecertificeerd

SOTEX en haar
servicetechnici zijn
VCA* gecertificeerd.

Made
by Sotex

Made by Sotex

SOTEX ontwikkelt en fabriceert ook zelf systemen.

Sotex:
kwaliteit
en service

Onze producten kenmerken zich door hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Desondanks kan er een defect of storing optreden. Dan kunt rekenen op een adequate serviceverlening. Sotex vindt service en bereikbaarheid heel belangrijk.

Onze 24-uurs servicedienst staat u continue met raad en daad bij. Storingen of defecten worden snel en professioneel opgelost door eigen monteurs. Ook in het weekend, ‘s nachts én tijdens feestdagen.

Voor ons een vanzelfsprekendheid, voor u uitermate belangrijk en prettig!