Service en
Onderhoud

Voor het gehele leveringspakket van SOTEX geldt dat het stuk voor stuk producten zijn gekenmerkt door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Desondanks kan er natuurlijk altijd een defect of storing optreden. Het is van groot belang dat u op dat moment kunt rekenen op een adequate serviceverlening.

Sotex verleent service en onderhoud aan stikstofgeneratoren, expansieautomaten, compressoren & persluchtinstallaties.

Maandag t/m vrijdag
van 08.30 uur – 16.45 uur:
0182 61 95 97

WhatsApp (08.30-16.30): 06 502 76 086

Buiten kantoor tijden: 0182 61 95 97

24-uurs service

SOTEX vindt service en bereikbaarheid heel belangrijk. Onze 24-uurs servicedienst staat u continue met raad en daad bij. Storingen of defecten worden snel en professioneel opgelost door eigen monteurs. Dus ook ’s-nachts, in het weekend en tijdens feestdagen. Voor ons een vanzelfsprekendheid, voor u uitermate belangrijk en prettig!

Onderhoud

Aanvullend op deze serviceverlening verzorgt SOTEX ook het onderhoud. SOTEX adviseert contractmatig onderhoud maar ook zonder een contract kunt u bij SOTEX terecht voor een benodigde onderhoudsbeurt. Voor de intervallen zijn meestal de draaiuren bepalend, maar er wordt ook gekeken naar de praktijksituatie, denk aan invloeden van buitenaf als luchtverontreiniging, omgevingstemperatuur e.d. maar ook bijvoorbeeld het aantal start en stopmomenten spelen een belangrijke rol. Het contractmatige onderhoud is niet beperkt tot de grens maar vind plaats in vele landen ter wereld. Informeer naar de mogelijkheden!

VCA gecertificeerd

SOTEX verleent service en onderhoud aan stikstofgeneratoren, expansieautomaten, compressoren & persluchtinstallaties. Onze servicetechnici zijn in het bezit van een VCA certificaat en SOTEX is als bedrijf ook VCA* gecertificeerd.

VCA Gecertificeerd